Välkommen till Niklas Krogs värld, en webbplats om och med en av Sveriges ivrigaste författare.

Den senaste ungdomsboken är Kickboxaren, skriven tillsammans med Maria Björn. En intensiv och snabbläst historia om Eremias som blir misshandlad och bestulen på sin mobiltelefon. Han börjar träna kickboxning för att kunna hämnas.

Dessutom Dvärgarna, nionde boken i serien Legenden om Tann. Tann, Bladhus och Aina har kommit fram till Hindusbergen. Dvärgarna där är inte alls snälla, men det gör bara Tann ännu mer nyfiken.

Och Häxmästaren, en ny bilderbokserie om Ella och Rand. En ond drottning hotar deras värld och de hoppas att Häxmästaren ska kunna hjälpa dem.

2014-05-17
     Det är länge sedan jag uppdaterade, mest för att jag tycker det är roligare att skriva nytt än att prata om sånt som är färdigt. Men nu har jag lagt upp Häxmästaren, Dvärgarna, Faram den store, Ömannen och Kickboxaren. På gång uppdaterat.

2012-09-20
     Turk & Timotej, En natt och Havet upplagda. På gång uppdaterat.

2012-03-18
     Dräparen upplagd. På gång uppdaterat.

2010-10-12
     Den allra första boken jag skrev - och en av de mest omtyckta - finns att köpa i nyutgåva, med bonusnovellen Fångön: En krigares hjärta.

2008-09-21
     Ett skönt basketklipp när sporten är som allra roligast. Eller tråkigast: Det är inte över förrän det är över. Tack Ylva! Och så ett annat klipp där Lebron James leker lite under uppvärmning: En knippe långskott.


 

   Snabblänkar:
   Johan Egerkrans har illustrerat
   Tann-böckerna.

   Nils-Petter Ekwall har gjort de
   flesta av Niklas omslag.

   Angela Monroe har gjort
   omslagen till Turk & Ayla.


   Mats Minnhagen har illustrerat
   Krigare utan minne.

 

 

nb慢跑鞋 nb鞋 beats 耳機 懶人鞋 vans timberland 鞋子 gucci 包包 reebok 女鞋 keds 帆布鞋 ray ban 眼鏡 beats 耳機 timberland 登山 鞋 vans 鞋 nb慢跑鞋 nb復古鞋 reebok 慢跑鞋 gucci 包包 ray ban 太陽 眼鏡 keds 鞋